Eerste Brayton House-project Kentalis live

Eerder deze week ging de nieuwe website van Koninklijke Kentalis in de lucht. Kentalis is een landelijke organisatie die mensen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn, helpt communiceren.

Onderzoek en strategie

Brayton House ondersteunde Kentalis door behoeften van met name ouders en professionals in kaart te brengen, die te matchen met de visie van de organisatie, en met de uitkomsten daarvan een strategie voor een nieuw digitaal platform uit te stippelen.

Ontwerp en bouw

Ook ontwierpen en testten we de navigatiestructuur en leverden we het interactieontwerp voor de nieuwe website. Mark Moget van Überhaupt maakte het grafisch ontwerp en onze partner ezCompany bouwde de nieuwe site.

We zijn trots op het resultaat. Het eerste project dat Brayton House mocht doen. We hopen dat Kentalis op dit fundament de komende jaren verder kan doorontwikkelen. En natuurlijk dat dit voor Brayton House een vruchtbare start mag blijken.